Stresszmentes karácsony

Igazi újítással készül látogatóinak a budapesti ÁRKÁD. Indul az Angel Service! Végre itt a segítség, amely több mint 4 héten át áll a vásárlók rendelkezésére! Az angyalok ajándék ötletekkel szolgálnak, a 30 elegáns lobby boy a hölgyek válláról veszi le a cipekedés terhét, a Biztonsági Őrangyalok pedig a kényelemért felelnek. És persze sok-sok meglepetés is lesz!

Stressz-mentes karácsonyt minden kedves vásárlónak! Ez a budapesti ÁRKÁD mottója.

A német tulajdonú cég kutatásaira építve idén egy igazi újdonsággal rukkol elő. Az anyaországban végzett felmérések szerint a vásárlók 43%-a nem tudja, hogy mit vegyen karácsonyra, a megkérdezettek 55%-a túlzsúfoltnak találja az üzleteket, 26%-uk nem talál parkolóhelyet, 24%-ának nincs ideje, 19% pedig egész egyszerűen nem szeret az ajándékok becsomagolásával foglalkozni. A férfiak 50%-ának nincs is ötlete, hogy mit vegyen párjának, a nők esetében ez „csupán“ 37%. A 18-29 évesek esetében végképp magas a mutató: 60%-uk abszolút tanácstalan. A helyzet hazánkban sem mutathat jobb képet.

Az ünnepi vásárlási láz ugyan mindenkit magával ragad, de az idő rohan! Jó lenne segítséget kérni a családtól, ismerősöktől, de akkor oda a meglepetés. Még jobb lenne valamilyen „külső szakértő”, aki igazán érti a dolgát. Egy angyal, aki segít ötletelni, tájékozódni, túl lenni a kezdeti nehézségeken. Ilyen csak a mesékben létezik? Épp ellenkezőleg, az álomszerű ötlet nagyon is valóságos!

A budapesti ÁRKÁD-ban megkezdte működését az Angel Service! Stylistok, enteriőrtervezők, lakberendezők nyújtanak segítséget a tanácstalan vásárlóknak ajándéktippekkel, otthonuk meghitté varázslásával kapcsolatosan. A közel 200 üzlet kínálatának tengerében ugyanis nem könnyű döntést hozni, különösen akkor, ha szeretteinknek szánt meglepetésről van szó.

Az ÁRKÁD Angel Service standokon a www.arkadbudapest.hu oldalon létrehozott minisite segítségével életkorra, nemre és az ajándékra szánt összegre szűrve böngészhetünk az üzletek top ajánlatai között. Mindezt otthonunkból is kényelmesen megtehetjük, így lehetőségünk nyílik a gondos tervezésre. A felesleges körök így kimaradnak a bevásárló körutakból: töltsük inkább a felszabadult időt szeretteinkkel! S ha mindez nem elég, az ÁRKÁD bevásárlóutcáin segítő szolgálatot ellátó angyalkákhoz fordulhatunk!

Mi több, amennyiben péntekre vagy hétvégére tolódik a shoppingolás, az angyali szolgálat keretében harminc elegáns lobby boy áll rendelkezésre, hogy ne kelljen a cipekedéssel bajlódni az ajándék beszerző körutak alatt. A boyok üzletről üzletre kísérik a hölgyeket, ha túl sok a csomagjuk, s rendelkezésre állnak akkor is, ha épp az autóba kell bepakolni a meglepetésekkel, ünnepi kellékekkel teli reklámtáskákat.

Zsúfoltabb napokon a személygépkocsival érkezőket az ÁRKÁD Biztonsági Őrangyalok segítik majd a be- és kijutásban. Az ÁRKÁD Angyali szolgálatának legnemesebb küldetésében látogatói segítségére is számít. A Pető Intézet gyermekeinek karácsonyát szeretné különlegesen emlékezetessé tenni ajándékokkal és adománnyal.

Angel Service - Mennyei shopping az ÁRKÁD-ban!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek