INFÓ

Stresszmentes karácsony

2014. november 24., hétfő 15:40 |

Igazi újítással készül látogatóinak a budapesti ÁRKÁD. Indul az Angel Service! Végre itt a segítség, amely több mint 4 héten át áll a vásárlók rendelkezésére! Az angyalok ajándék ötletekkel szolgálnak, a 30 elegáns lobby boy a hölgyek válláról veszi le a cipekedés terhét, a Biztonsági Őrangyalok pedig a kényelemért felelnek. És persze sok-sok meglepetés is lesz!

Stressz-mentes karácsonyt minden kedves vásárlónak! Ez a budapesti ÁRKÁD mottója.

A német tulajdonú cég kutatásaira építve idén egy igazi újdonsággal rukkol elő. Az anyaországban végzett felmérések szerint a vásárlók 43%-a nem tudja, hogy mit vegyen karácsonyra, a megkérdezettek 55%-a túlzsúfoltnak találja az üzleteket, 26%-uk nem talál parkolóhelyet, 24%-ának nincs ideje, 19% pedig egész egyszerűen nem szeret az ajándékok becsomagolásával foglalkozni. A férfiak 50%-ának nincs is ötlete, hogy mit vegyen párjának, a nők esetében ez „csupán“ 37%. A 18-29 évesek esetében végképp magas a mutató: 60%-uk abszolút tanácstalan. A helyzet hazánkban sem mutathat jobb képet.

Az ünnepi vásárlási láz ugyan mindenkit magával ragad, de az idő rohan! Jó lenne segítséget kérni a családtól, ismerősöktől, de akkor oda a meglepetés. Még jobb lenne valamilyen „külső szakértő”, aki igazán érti a dolgát. Egy angyal, aki segít ötletelni, tájékozódni, túl lenni a kezdeti nehézségeken. Ilyen csak a mesékben létezik? Épp ellenkezőleg, az álomszerű ötlet nagyon is valóságos!

A budapesti ÁRKÁD-ban megkezdte működését az Angel Service! Stylistok, enteriőrtervezők, lakberendezők nyújtanak segítséget a tanácstalan vásárlóknak ajándéktippekkel, otthonuk meghitté varázslásával kapcsolatosan. A közel 200 üzlet kínálatának tengerében ugyanis nem könnyű döntést hozni, különösen akkor, ha szeretteinknek szánt meglepetésről van szó.

Az ÁRKÁD Angel Service standokon a www.arkadbudapest.hu oldalon létrehozott minisite segítségével életkorra, nemre és az ajándékra szánt összegre szűrve böngészhetünk az üzletek top ajánlatai között. Mindezt otthonunkból is kényelmesen megtehetjük, így lehetőségünk nyílik a gondos tervezésre. A felesleges körök így kimaradnak a bevásárló körutakból: töltsük inkább a felszabadult időt szeretteinkkel! S ha mindez nem elég, az ÁRKÁD bevásárlóutcáin segítő szolgálatot ellátó angyalkákhoz fordulhatunk!

Mi több, amennyiben péntekre vagy hétvégére tolódik a shoppingolás, az angyali szolgálat keretében harminc elegáns lobby boy áll rendelkezésre, hogy ne kelljen a cipekedéssel bajlódni az ajándék beszerző körutak alatt. A boyok üzletről üzletre kísérik a hölgyeket, ha túl sok a csomagjuk, s rendelkezésre állnak akkor is, ha épp az autóba kell bepakolni a meglepetésekkel, ünnepi kellékekkel teli reklámtáskákat.

Zsúfoltabb napokon a személygépkocsival érkezőket az ÁRKÁD Biztonsági Őrangyalok segítik majd a be- és kijutásban. Az ÁRKÁD Angyali szolgálatának legnemesebb küldetésében látogatói segítségére is számít. A Pető Intézet gyermekeinek karácsonyát szeretné különlegesen emlékezetessé tenni ajándékokkal és adománnyal.

Angel Service - Mennyei shopping az ÁRKÁD-ban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta