INFÓ

Dübörög a ritmus, pezseg a vér

2014. július 28., hétfő 09:20 |

Igazi latin stranddá változik augusztus elsején a Római Strand, ahol a Strandok Éjszakája alkalmából reggel 10-től este 10-ig áll majd a bál, és ahol a szervezők a csillagokat is lehozzák az égről.

Brazil táncosok ritmusos zenével és a dinamikus táncukkal forralják majd fel a közönség vérét. A bátrabbak velük együtt rázhatják, megmutatva, milyen is az igazi „piszkos tánc”! Aki a szamba, mambó és a salsa helyett inkább hűsölni vágyik, az a pálmafák és napernyők árnyékában élvezheti a Copacabana-t idéző hangulatot.

Ha valaki másfajta tevékenységre vágyik, felfrissülhet a Gilda Max vidám aquafitness óráján, amit azok is élvezhetnek, akik nem tudnak úszni vagy valamilyen okból nehezebben mozognak. Az aquafitness a legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan átmozgatja, egyszerre biztosít erőt és rugalmasságot – mindenképp érdemes tehát kipróbálni!

A lustábbaknak sem kell elkeseredni, mert őket egy profi masszőr várja egy kis egészséges kényeztetésre.

Az elszántabb élményvadászok benevezhetnek a vízipisztolycsatára, ahol garantált, hogy szem nem marad szárazon, és az is kiderül, ki a legelszántabb „harcos”.

Különcöknek ajánljuk a buborékfocit, ami a legújabb mókás őrület! A játékosok hatalmas buborékká válva kergetik a labdát, miközben ők talán még a focinál is többet gurulnak – ha más nem, akkor a nevetéstől.

Este fél kilenckor pedig indul a csillagvadászat! Ezen az éjen intenzív csillaghullás várható – ám itt nemcsak eget lesz érdemes csillagok után kutatva kémlelni, hanem bizony a medencéket is.

A nap folyamán mindezek mellett a szerencsésebb vendégek ajándékokat és belépőjegyeket is nyerhetnek, amelyekkel máskor is élvezhetik a Római Strandfürdő élménymedencéjét, pezsgőztetőjét, csúszdaparkját avagy a játszóparadicsommá vált gyermekmedencéjét.

További információ:

http://www.romaistrand.hu/aktualis/strandok-ejszakaja

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta