INFÓ

Kattints és segíts a rászorulókon!

2014. április 24., csütörtök 12:36 |

Tészta szívből! – néven indított közös akciót a Gyermelyi Zrt. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

Magyarország meghatározó élelmiszeripari vállalataként a Gyermelyi Zrt. mindig is fontosnak tartotta a társadalmi felelősségvállalást, mind közvetlen, mind közvetett környezetében. A 100%-ban magyar magántulajdonban lévő Gyermelyi Vállalatcsoport és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat már sok éves közös „munkára” tekinthet vissza. Az elmúlt két évtizedben a Gyermelyi jelentős értékben támogatta a karitatív szervezet tevékenységét. A mostani akcióban azonban bárki részese lehet egy jótékonysági programnak, melynek keretében meleg étel kerül kiosztásra az arra rászorultak között. A Gyermelyi márka Facebook oldalán futó alkalmazásban, csupán néhány kattintással, minden felhasználó készíthet egy adag virtuális krumplis tésztát. Az oldalra ellátogatóknak nincs más dolguk, mint az összetevők hozzáadásával „megfőzni” az ételt. A részvétel díjtalan, mindössze a segítő szándékra van szükség. Minél többen vesznek részt az aktivitásban, annál több adag krumplis tésztát készítenek közösen, melyet a Gyermelyi felajánl a jótékony célra. A megfőzött étel a Magyar Máltai Szeretetszolgálat intézményrendszerén keresztül kerül kiosztásra, valamint 2 alkalommal nyilvános ételosztást is tart a két szervezet.

„Neked pár kattintás, valakinek egy meleg étel”

www.facebook.com/gyermelyi

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta