INFÓ

Spóroljon vásárláskor a Multiponttal!

2013. november 14., csütörtök 09:54 |

Multipont törzsvásárlói- vagy bankkártyával történő vásárlásaival felkészülhet a karácsonyi ajándékok beszerzésére, hiszen az addigi vásárlások után kapott pontokat levásárolhatja 1 pont=1 FT értékben a Multipont Partnereknél.

Minden nő szeret vásárolni, ez nem vitás. Karácsonykor többszörösen is hódolhatunk eme szenvedélyünknek, de egyre többen vagyunk viszont, akik odafigyelnek arra, hogy mi mennyibe kerül, hol lehet kedvezményesen megkapni a vágyott terméket vagy szolgáltatást. Persze ez alatt nem feltétlenül luxustermékeket értünk, hanem a hétköznapok kényelmét és élvezetét nyújtó cikkeket is. Hiszen a mindennapok során is számos olyan dolog akad, amikről néha le kell mondanunk, pedig kedvezményes áron boldogan megvennénk: egy kedves játék a gyermekünknek, egy kávéfőző a konyhába, egy szép növény a lakásunkba vagy párunknak egy barkácsszerszám vagy egy ünnepi vacsora...

Hogy hogyan tudunk mégis többet kihozni a vásárlásainkból? A megoldás már csak egy karnyújtásnyira van, ha rendelkezünk Multipont Törzsvásárlói kártyával vagy Multipont Bankkártyával. A megújult Multipont programban részt vevő üzletek ugyanis az ország több mint ezer pontján várnak minket azzal, hogy vásárlásaink értékében multipontokat írjanak jóvá nekünk, amiket később beválthatunk bármelyik partnernél 1 multipont= 1 FT értékben. Hogy melyek ezek az üzletek? A CBA kijelölt üzletei, a bauMax, az Extreme Digital, a Bambini és Gulliver játékboltok és a MOL is. Multipont Törzsvásárlói kártyáját akár már a következő vásárláskor is kérheti a kasszánál az említett üzletekben, és jóváírathatja az aktuális vásárlás után járó pontokat, hogy karácsony előtt már minden szükséges dolgot multipontokat is beváltva vásárolhasson a partnerüzletekben. A megújult Multipont törzsvásárlói programról, a pontadás és pontbeváltás részleteiről a www.multipont.hu oldalon talál bővebb információt. Ne habozzon, legyen Ön is elégedett Multipont Törzsvásárló még karácsony előtt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta