INFÓ

F&F Karakteres kabátok

2013. szeptember 27., péntek 15:07 |

A kifutókon egyöntetűen a kabátokra helyezték a hangsúlyt

Legtöbbünknek a kabát nem több, mint egy praktikus téli ruhadarab, ami megvéd minket a hidegtől. A nagy tervezők azonban ezt teljesen másképp látják. A Burberry, Chanel, Jil Sander és Victoria Beckham őszi/téli kollekciójában is nagy hangsúly helyeződött az egyedi és karakteres kabátokra, legtöbbjük magát a showt is egy pompás kabáttal nyitotta.

Igazi nagyvárosi hangulatot árasztó összhatás volt az alapkoncepció.

Ami az anyagokat illeti most a klasszikus szövetek uralkodnak, tweed hatású, kockás textilek, a színek pedig hűvösebbek, többnyire a kék, a sötétbarna és a szürke árnyalatai domináltak.

Bőr, szövet, csipke, gyapjú, steppelés...

Idén az őszi/téli trendek a textúrák találkozásáról is szól.

Válassz szőrmebéléses kabátot vagy motoros dzsekit a farmerhez és bakancshoz. Elegánsabb megjelenéshez a bőrszegélyes gyapjúszövet kabátot ajánljuk.

A jól öltözött férfiak idén télen a múltat idézik: klasszikus szövetek, kockás minta, passzos kötött darabok a nagykabát alatt. Idén a hűvösebb színárnyalatok, a kék, a szürke, a bordó és homokszín van főszerepben. A téli kabát kulcsfontosságú, csakúgy mit a kisebb méretű steppelt vagy motoros dzseki.

További információk:www.ffdivat.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta