Az őszi szezon trendjei az F&F-nél

Zanza!

Az F&F a kifutókról elhozta nektek az aktuális trendeket, melyeket idén ősszel viselünk, az újragondolt punk vonaltól a nőies szabásokig és az uniszex fazonokig.

Semmi kétség a kockás minta visszatérése az őszi/téli szezon legnagyobb durranása. A Givenchy kifutóján a fekete-piros kockás darabokat szűk bőrszoknyával párosították, míg a Saint Laurent bemutatóján a kosztümöket és az áttetsző ruhákat klasszikus kockás inggel dobták fel.

Az F&F kollekciójában egyaránt megtalálható a tartán motoros dzseki, a punk korszakot idéző kockás szoknya, valamint a grunge igazán szexi és nőies vonalát képviselő átlátszó, masnis nyakú kockás blúz. Ha szeretnéd, hogy a megjelenésed kétséget kizáróan merész és markáns legyen, mindenképp bőr nadrágot vagy ceruzaszoknyát és magassarkút viselj.

A klasszikus, egyszerű fazonok szerelmeseit is elkényeztették idén a divattervezők. Victoria Beckham és Roland Mouret bebizonyította, hogy az egyszerű is lehet nagyszerű. Fogj egy egyszerű fazont, mint a ceruzaszoknya vagy egy klasszikus pulóver, majd alkalmazd a színblokkolás módszerét, melynek egyik eleme mindenképp a kobaltkék legyen.

Az F&F elhozza ősszel ezt a szuper trendet is, és olyan alapdarabokat gondolt újra, mint a V-nyakú kardigán, az egyszerű pulóver vagy a klasszikus ceruzaszoknya.

Ha még több hírt szeretnél a legújabb trendekről csatlakozz a facebook.com/ffmagyarorszag oldalhoz vagy látogasd meg az ffdivat.com oldalunkat.

Blogmustra