INFÓ

Strandok Éjszakája a Dagályon

2013. július 30., kedd 13:33 |

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. idén is csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezéséhez, a Strandok Éjszakájához, melyet 2013. augusztus 2-án, pénteken rendeznek meg. Az országos rendezvénysorozathoz összesen 27 fürdő és strand csatlakozott, akik vállalták, hogy meghosszabbított nyitva tartás mellett különböző programokat is biztosítanak a vendégeik számára.

Idén a Budapest Gyógyfürdői Zrt. a Dagály Strandon várja az fürdőzőket a Strandok Éjszakáján. Napközben a Minimax Gyerekstrand programjai és Pintácsi Viki zenés műsora szórakoztatja a kisebbeket. Az aktív pihenésre vágyókrészt vehetnek a Gilda Max aquafitness óráján. Ezen kívül vendégünk lesz Gröger Nándor kétszeres Európa-bajnok is, aki jojó-bemutatóval kedveskedik a látogatóknak, akik elleshetik a bajnok trükkjeit is. Este pedig DJ biztosítja a zenét a kellemes pihenéshez.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta