Lurdy Ant: nyári ízgyűjtés garantált nyereményekért a Lurdy Házban!

Ízek, élmények, nyeremények: kövesd szorgalmasan Lurdy Ant-ot, a Lurdy-Ház kabalaállata által megjelölt üzleteket, gyűjtsd be az ízélményeket és a pecséteket, és már kapod is a garantált ajándékokat! Mozis meglepetések, Budapest Park koncertbelépők, majd sorsolás útján megnyerheted a fődíjat: egy 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt, amit bármire költhetsz a Lurdy Ház üzleteiben!

Frissítő nyári ajánlatunkban Budapest egyik legjobb gyorséttermi kínálatával rendelkező szórakoztató- és üzletközpontja a "nyári begyűjtés" élményét kínálja: ha szorgalmasan végigjárjátok akár csak egy kávé  vagy üditő erejéig is bármelyik, a promócióban részt vevő gyorséttermünket és gyűjtitek a vásárlást igazoló pecséteket, garantált ajándékokban lehet részetek!

A promócióban részt vevő éttermek:

McDonald's

Thai Étterem

Bőségtál étterem

Semiramis kávézó

Páholy Szendvics

Mami konyhája

Ízvilág Étterem

Megálló Étterem

Koffein Kávézó és Pálinkabár

Art Crepe francia palacsintázó

Nyári Palota kínai étterem

Egy kis  "Lurdy-történelem"

Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő negyedében immár 15 éve központi szereplő a Lurdy Ház. Több mint 100 üzlet kínálata vár egy helyen.

Az akcióban szereplő éttermeken túl a legkülönbözőbb szórakozási élmények várnak Rád: megújult  3 D mozi, bowlingpálya, játszóház. Ha nyári felfrissülésre vágysz térj be a Lurdy sóbarlangba, vagy ajándékozd meg magad egy egzotikus thai masszázzsal és még sorolhatnánk hogy mennyi különleges kikapcsolódás vár a Lurdy Házban!

Mindamellett hogy számos cég irodáinak, konferenciáknak és rendezvényeknek  ad otthont, a szolgáltatások széles skáláját is kínálja egy helyen, legyen az bank, pénzváltó, biztosító, posta, földhivatal.

Itt egy helyen találod a mobilszolgáltatókat, mustrálhatod a mobilokat és tableteket, vehetsz egy szép könyvet vagy egy csokor virágot, vagy akár kiválaszthatod a kedvenc függönyödet az új lakásodba! Ha úgy tartja kedved készülhetsz a strandszezonra is speed fitness üzletünkben, de meglepheted magad bármilyen koncertjeggyel, legyen bármilyen zenei stílus a rajongásod tárgya.

Persze az sem mindegy, hogy a parkolás hétköznap az első három óra időtartamára illetve a teljes hétvégére ingyenes. Így, aki a Lurdy Házban köt ki, az tervezzen nyugodtan hosszabb tartózkodással. Miért is mennél tovább? Ezen a nyáron minden út a garantált ajándékok szórakoztatóközpontjába vezet.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek