INFÓ

Őszi feltöltődés kettesben

2012. október 16., kedd 16:35 |

Vége a nyári forró hangulatnak, a vízparti sétáknak. Nem csak a hétvégéken, hanem a hétköznapokon is bármikor igénybe vehetjük Kapcsolat kártyás kedvezményünket, ha egy kis programra vágyunk kedvesünkkel.

Egy este a moziban, a romantikus vagy éppen akciófilm után pedig vacsora egy hangulatos étteremben – bizony sok ezer forintba kerülhet. A Telekom Kapcsolat programja viszont segíthet abban, hogy az ilyen felejthetetlen esték ne számítsanak kivételes ünnepnapnak.

Nem csak a hétvégéken, hanem a hétköznapokon is bármikor igénybe vehetjük Kapcsolat kártyás kedvezményünket, ha egy kis programra vágyunk kedvesünkkel. Akár egy fedett élményfürdőben szeretnénk kikapcsolódni a habok között, akár egy vízi parkban csúszdáznánk, vagy esetleg egy étteremben szeretnénk egy kellemes vacsorát kettesben tölteni választottunkkal. A multiplex mozikban sem kell spórolnunk a pattogatott kukoricán, sőt bátran tervezhetünk egy hosszabb romantikus hétvégét is, hiszen a Telekom Kapcsolat program partnereiként utazási irodák és szállodák segítenek nekünk abban, hogy nyugalomban és nem utolsó sorban költségkímélően tölthessünk el néhány napot kedvesünkkel. A Kapcsolat Kártya felmutatásával ugyanis 5-20 százalékot is megspórolhatunk a különböző szolgáltatások végösszegéből.

A Kapcsolat program keretében a Telekom hűséges ügyfelei további előnyökhöz és élményekhez juthatnak. Az idei évben a program számos kedvezményeleme megújult, az együttműködő partnerek köre jelentősen kibővült, így az ügyfelek még gazdagabb kínálatból válogathatnak. A T-Mobile és T-Home ügyfelei közül bárki ingyenesen igényelhet Kapcsolat kártyát az interneten, telefonon vagy személyesen a T-Pontokban. Az országszerte több mint 200 elfogadóhelyen pedig elegendő felmutatni azt az éppen érvényben lévő partneri kedvezmény igénybevételéhez.

A programról és a kedvezményekről bővebb információ a T-Mobile és a T-Home honlapjának Hűségprogram menüpontjában található.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta