INFÓ

Kalandra fel!

2012. október 16., kedd 16:30 |

Ősszel sem kell lemondanunk a vidám családi hétvégékről. A családi élménykártya szerepét is betöltő Kapcsolat kártyával a család kedvezményesen mozdulhat ki otthonról, legyen szó délutáni játszóházról vagy akár hosszabb kirándulásról!

Ilyenkor ősszel hajlamosak vagyunk arra, hogy jobban bezárkózzunk otthonunkba, a hűvös idő, a korai sötétedés sokszor elveszi a kedvünket attól, hogy kimozduljunk. Pedig egészségünk, kiegyensúlyozottságunk szempontjából is fontos, hogy kimenjünk a friss levegőre: kiránduljunk, sétáljunk, vagy akár ennél is aktívabb kikapcsolódást válasszunk. Egy családi séta az állatkertben, pihenés egy hangulatos szállodában, szombat délutáni közös mozizás vagy éppen egy szülőt-gyermeket aktivizáló, kihívásokkal teli nap egy kalandparkban – mind-mind remek program az őszi vagy téli hétvégékre.

A családi élménykártya szerepét is betöltő Kapcsolat kártyával a család kedvezményesen mozdulhat ki otthonról, legyen szó akár egy délutáni játszóházról vagy akár egy hosszabb kirándulásról. Ha a nyári nyüzsgés után az őszi időszakban sem szeretnénk lemondani a fürdőzés, kirándulás, közös szórakozás örömeiről, akkor érdemes jól felmérni, hogy hol milyen kedvezményekkel vehetünk igénybe az évszaknak megfelelő programokat. A Telekom Kapcsolat kártya segít abban, hogy kevesebb pénzért élvezhessük a különböző élményfürdők, kalandparkok, állat- és növénykertek, valamint a játszóházak nyújtotta programokat. Használatával ugyanis 12-15 százalékot is lefaraghatunk a belépőjegyek végösszegéből. A kedvezmények sok esetben több személyre szólnak, családok esetében jelentősebb megtakarítást is elérhetünk.

De nem csupán a hétvégi kikapcsolódáshoz, hanem a mindennapokban is érdemes bevetni a megannyi kedvezményre feljogosító kártyánkat. Ezzel ugyanis az élet számos területén takaríthatunk meg pénzt, legyen szó könyv, játék, irodaszer vásárlásáról, vagy éppen egy kellemes éttermi vacsoráról, taxiról, netán pénzügyi szolgáltatásról.

A Kapcsolat program keretében a Telekom hűséges ügyfelei további előnyökhöz és élményekhez juthatnak, Az idei évben a program számos kedvezményeleme megújult, az együttműködő partnerek köre jelentősen kibővült, így az ügyfelek még gazdagabb kínálatból válogathatnak. A T-Mobile és T-Home ügyfelei közül bárki ingyenesen igényelhet Kapcsolat kártyát az interneten, telefonon vagy személyesen a T-Pontokban. Az országszerte több mint 200 elfogadóhelyen pedig elegendő felmutatni azt az éppen érvényben lévő partneri kedvezmény igénybevételéhez.

A programról és a kedvezményekről bővebb információ a T-Mobile és a T-Home honlapjának Hűségprogram menüpontjában található.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta