INFÓ

Roaming vagy No roaming? Megoldás a No Roaming!

2012. június 26., kedd 14:52 |

Roamingdolgok egy titkárnő szemével…

Egy kis cégnél dolgozom vidéken, amolyan mindenesként. A főnököm egy kedves fiatalember, pont elég fiatal ahhoz, hogy imádja a netezés, online kommunikáció minden formáját. Igaz, szüksége is van rá, mert rengeteg mindent csinál (majdnem) egyszerre... leveleket küld és kap, anyagokat, képeket tölt fel-le, skype-on beszélget és még ki tudja mi mindent, követni se tudom. Van egy szuper okostelefonja és azon intézi az ügyeit.

Egy percre sem lazíthatunk az irodában, mert legyen bárhol, mindenhova elér a keze, vagyis az okostelefonja. Nem mintha az ember lánya lustálkodni akarna bármikor is, de hát néha jólesik vagyis jólesne egy kis pihenés. Mikor tavaly nyáron meghallottuk, hogy kedvenc főnökünk Horvátországba megy nyaralni a családjával, azt hittük, kicsit fellélegezhetünk mi, itthonmaradtak. De nem! És ezért senki mást nem okolhatok, csak magamat.

Történt ugyanis, hogy a kezembe került egy cikk a roaming díjak alakulásáról. Egy No Roaming nevű gödöllői cég, látván a magas díjakat és a külföldi internetezés buktatóit úgy döntött, hogy a piacon elsőként külföldi mobilnetet és igény szerint modemet/MiFi-t ad bérbe teljeskörű magyar nyelvű támogatással együtt.

Namármost, miután megmutattam a cikket a főnökömnek, több sem kellett neki, felhívta őket és megrendelte a horvátországi SIM-kártyát és... ki lehet találni, mi lett mindennek a vége... hát igen: Egész nyáron, Horvátországban a tengerparton ülve követte nyomon az ügyeket (telefon, skype, facebook, képek, játékok, filmek, stb.) bármikor és bárhol elérhető volt és elért minket... és még csak anyagilag sem döntötte romlásba a céget.

Tegnap este azt álmodtam, hogy a tengerparton ülve dolgozom (na meg néha kicsit Facebookozom és híreket olvasgatok) és közben szép barnára sülök... és ahogy elnézem a No Roaming adta lehetőségeket, lehet, hogy ez nem marad sokáig álom

A szerdai kérdés: Mennyibe kerül egy SIM-kártya korlátlan adatforgalommal 10 napra Horvátországba?
Ide kattintva válaszolhatsz! A helyes válasz 500 Ft kedvezményre jogosító kupont ér!

Sok sikert, jó játékot, kellemes nyaralást és internetezést kívánunk!

Ne maradj le semmiről!

Kapcsolódó anyagok:

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta