INFÓ

Az új NIVEA Powerfruit tusfürdők varázslatos illatukkal és kényeztető összetevőkkel ápolják bőröd!

2012. április 26., csütörtök 14:28

Ez a vörös-áfonyával és goji bogyóval, illetve a fekete áfonyával és acai bogyóval készített két tusfürdő ragyogóan áttetsző és frissítően kellemes. Nemcsak óvják a bőrt, de felpezsdítik az érzékeket is.

Semmi sem olyan természetesen nyugtató hatású, mint a víz. A csörgedező hangok megnyugtatják az idegeket, és segítenek levezetni a stresszt. A tusolás ideje alatt ez a pozitív hatás még fokozottabban jelentkezik: gyengéden masszírozza be bőrébe a tusfürdőt, hagyja hogy pezsdítően hasson érzékeire, mert ez olyan hormonok termelődését eredményezi, amelyek a boldogságérzetért felelősek.

Szupergyümölcsök – gyümölcsös frissesség a bőr és az érzékek számára

Már jó néhány éve a szupergyümölcsök a gyümölcskosár szupersztárjai, mivel sokkal nagyobb mennyiségben tartalmaznak C vitamint és értékes tápanyagokat, mint a többi gyümölcs. Gyümölcslé formájában, gabonapehelyre öntve vagy turmixként fogyasztva jótékony hatású és alapvető anyagokkal látják el testünket. Az élelmiszeripari szakemberek felfedezték, hogy közülük is az acai bogyóhoz, a goji bogyóhoz, a fekete áfonyához és a vörösáfonyához hasonló bogyók a legértékesebbek. A NIVEA ezekkel a gyümölcskivonatokkal készítette el az új tusfürdő családját. A NIVEA Powerfruit Refresh és Powerfruit Relax tusfürdők olyan kellemes gyümölcsillatú termékek, amelyek jótékony hatású összetevőket tartalmaznak az igazán frissítő tusolás élménye érdekében!

Illatos bőrápolás a vörösáfonya, a goji bogyó, a fekete áfonya és az acai bogyó segítségével

A C vitaminnal és a szupergyümölcsök kivonatával készített tusfürdők hatékonyan ápolnak és friss gyümölcsös illattal kényeztetik érzékeinket. Az áttetsző gél selymes habbá alakul át, amely gyengéden öleli körül testünket. Tusolás után bőrünket rendkívül selymesnek és puhának fogjuk érezni. A Beiersdorf innovatív Hydra IQ technológiájának köszönhetően bőrünk mindig megkapja a szükséges gondoskodást.

A NIVEA Powerfruit Refresh (250ml) vörösáfonyából kivont C vitamint tartalmaz annak érdekében, hogy bőrünk frissebb és élettel telibb legyen. A goji bogyó vitalizáló illata felpezsdíti az érzékeket, és egész napra elegendő energiával tölt fel minket.

A NIVEA Powerfruit Relax (250ml) a feketeáfonya antioxidánsaival simogatja, és kényezteti a bőrt. Az acai bogyó kellemes illata megnyugtatja a lelket, és új életre kelti a testet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta