Csillagos ötös nyaralásból! (x)

Tervezd meg előre a szabadságra szánt napokat, a kínálkozó lehetőségek közül válassz olyat, amivel egészen biztos nem fogsz befürdeni. A belföldi nyaralás is lehet ötcsillagos, ha a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa-t választod!

Ötcsillagos kiszolgálásban lesz részed, ha a hazai Spirit Hotelre esik a választásod. A nyaralás minden kényelmét a wellness és spa nyújtotta lehetőségekkel ötvözi a sárvári szálloda több napra szóló ajánlata. Három és még egy érvet is fel tudunk sorakoztatni, hogy végül öt csillagosra értékeld az idei szabadságodat.

1. Merülj bele a nyárba!
Sárvár a Rába két partján, Szombathelytől 25 km-re keletre, Celldömölktől 18 km-re található. Idilli környezetben, történelmi emlékek között, a Spirit Hotel termál és élmény fürdője több napos programot biztosít. A szálloda saját termálkútjából a gyógyvíz - 200 éves tisztító utat bejárva, a 250 millió éves kőzet gazdag ásványi kincsével -, több mint 1000 méter mélyről tör elő. A hotel területén elhelyezkedő Oázis wellness és fürdő részleg 22 medencével teljes körű kikapcsolódást nyújt. A belső és külső élmény-, gyerek- és termálmedencéket sodrófolyosóval, óriás pezsgőfürdőkkel, belső és külső termálvizes pezsgőfürdővel, Kneipp taposómedencével, és az uszodával most korlátlanul kihasználhatod!

2. Legyen a hármas a szerencseszámod!
A sárvári Spirit Hotel 2011-re szóló nyári ajánlata, több napos tartózkodás esetén plusz élményeket tartogat számodra. Most érdemes legalább három éjszakát lefoglalnod előre, hiszen cserébe még egy éjszakát ajándékba kaphatunk. Az ajánlat kecsegtető, így legalább lehetőséged lesz a szálloda összes kényelmi szolgáltatását igénybe venni. Tervezz előre, hogy nyerj magadnak még egy napot, és a pénztárcád sem fog leégni!

3. Jéghideg felfrissülés a nyár közepén!
A szálloda nem csak wellness, de egészség megőrző és gyógyító részleggel is rendelkezik. A jó közérzet és a kikapcsolódás percei mellett, most olyan vitalizáló élményekben is részesülhetsz, mint egy hűsítő jégkamra, a forró nyár közepén. Ám ha a hideg helyett sokkal inkább trópusi melegre vágysz, válassz a szaunák sokasága közül! A Spirit Hotelben rendelkezésedre álló gőzkamra, rózsa szauna, bio szauna, illatkamra, finn szauna, infra szauna, lakónium, stollen szauna, külső és belső pihenő, külső jacuzzi és trópusi zuhany feledhetetlen élményeket tartogat számodra. Semmiképp se hagyd ki!

+1 Ízletes utazás ínyenceknek!
Ki mondta, hogy igazán finomakat csak külföldön kóstolhatsz? A hazai séfeknek sem kell szégyenükben más országba költözni, hiszen minőségi alapanyagokból igazán finom falatok közül választhatsz a Spirit Hotelben is. Az idei nyár ízeit mind megkóstolhatod az akciós foglalás keretein belül, a foglalás ára tartalmazza az egészséges büfé reggeli mellett az elegáns vacsorát is az Onyx étteremben. Csobbanj rá az ajánlatra és merülj el az egészséges kényelemben még eggyel több napon át!

Játsszatok és nyerjetek velünk!

  • Az alábbi 3 kérdésre helyesen válaszolók között kisorsolunk egy 2 fő részére félpanziós 1 éjszakára szóló és számos szolgáltatásra jogosító "Spirit ajándékutalványt" a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa-ban, amelyet 2011. december 21-ig használhattok fel. A válaszokat a divany@divany.hu mailcímre várjuk.
  • 1. Milyen fantázianevet kapott a  szálloda fürdőrészlege?
  • 2. A Spirit Nyár 2011. kedvezményes nyaralócsomaggal melyik medencét használhatod?
  • 3. Milyen speciális kezelést választhatsz a testi-lelki felfrissülésedhez a nyári csomag keretében?
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek