Szerelmi csatározás és szenvedélyes szex vár ránk - májusi előrejelzés

Ebben a hónapban sem menekülünk meg a feszültségektől. Anyagi helyzetünk javulhat ugyan, ám szembesülnünk kell azzal, hogy érdekeink most ellentétesek másokéval. Eközben a Mars és Vénusz együttállása szerelmet és szenvedélyt hoz az életünkbe.

Fotó: Gustavo Vara
Fotó: Gustavo Vara

Elfogadod az élet ajándékait?

A Bika havában az odaadás, a hűség, és a gazdagság kérdéseivel szembesülhetünk. Vajon csak érdekből akarunk birtokolni bizonyos dolgokat vagy embereket? A hűségünk vajon csak a régihez való ragaszkodás? Megfelelő értékrend szerint halad az életünk? Mennyire csábítanak el az élet kínálta szépségek és élvezetek? A bolygók energiái most próbára teszik emberi gyengeségeinket és viszonyunkat az anyagi világhoz. Ha sikeresen vizsgázunk, képesek leszünk másoknak adni, és megosztani a szeretetünket, el tudjuk fogadjuk mások szükségleteit, életkörülményeit, még az elszakítottság árán is.

Érdekellentétek és újabb feszültségek

Május első napjai tovább borzolhatják a kedélyeket, az amúgy sem feszültségmentes áprilisi hónap után. Leginkább a saját érdekeink kerülhetnek szembe mások érdekeivel. Tisztában kell lennünk azzal, milyen kompromisszumra vagyunk készek, és meddig megyünk el ezek meghozásában. Lesznek olyan pillanatok is, amikor mélyen magunkba kell nézni, hogy meglássuk a magunk elé emelt láthatatlan falainkat, amelyek akadályoznak a továbbjutásban és a boldogulásban. Veszélyzónába most azok a kapcsolatok kerülhetnek, amelyek inkább alapultak érdekeken, mintsem őszinte szereteten. Optimizmusunk május közepe felé visszatérhet, addig is próbáljunk a realitás talaján maradni.

Fellángolnak az érzelmek és a szenvedélyek

A Vénusz május 16-án belép saját jegyébe, a Bikába, ami javíthatja anyagi helyzetünket, emellett fogékonyabbak lehetünk a művészetek befogadására is. A hangsúly nem csak az anyagiakon és a szépségen lesz, hanem azon is, hogy korábbi ügyeinkben jutunk-e végre közös nevezőre és hogy mit diktálnak saját érdekeink. Köszönhető ez a Merkúr és a Vénusz együtt haladásának május első napjaitól egészen május végéig, amihez május 19-től a Mars is becsatlakozik, hogy felkavarja a békés, idilli állapotokat (már ha van egyáltalán ilyen...) A Vénusz és a Mars együttállása rendkívül erős szexuális- és termékeny energiákat hordoz, ráadásul egy olyan jegyben, mint a Bikában, amely nem veti meg a földi örömöket. Utoljára a két szerelembolygó tavaly augusztus 20. környékén állt együtt, szerelmes hangulatba röpítve sokakat. Most ugyanezek az energiák éreztetik hatásukat, fellángolnak az érzelmek és a szenvedélyek. Bízhatunk benne, hogy májusban a már meglévő szerelmek felerősödnek, és azok is reménykedhetnek, akik már régen vágynak egy új kapcsolatra.

Előrejelzés a jegyeknek:

Természetesen ez csak útravaló, konkrét felvilágosítást csak a pontos születési adatokból elkészített teljes horoszkóp adhat. A Napjegyen kívül érdemes elolvasni a Hold és az ascendens jegyére leírtakat is.

KOS

Szép dolog kóbor kutyákat etetni, törődni velük, de veled ki törődik? Ebben a hónapban sok olyan kérdésedre választ kaphatsz, amelyek régóta foglalkoztatnak. Őszintén, mélyen nézz  magadba, még ha fáj is amit látsz, ez szükséges ahhoz, hogy felszínre hozd mindazokat az értékeidet, melyek kincsként mélyen rejtve vannak benned. Az elkövetkezendő hónapokban nagy szükséged lesz rájuk. Szerelmi életedbe valaki szeretne beleszólni. Ez nem feltétlen jelent rosszat. Sőt...

BIKA

Nem akármilyen hónap elé nézhetsz! Remélem, a kívánság listád már teljes, mert eljött az idő, hogy valóra váltsd őket. Érzéki élmények és romantika vár rád, és titkos vágyaid is teljesülhetnek. Anyagi helyzetedben is javuló tendenciára számíthatsz. Ha eddig csak kacérkodtál a gondolattal, hogy valamilyen művészi dologba kezdj, akkor most vágj bele. Figyelj oda féltékenységi és birtoklási megnyilvánulásaidra, mert kihozhatnak belőled olyat is, amit mások nem is gondolnának rólad.

IKREK

Kíváncsi természeted új élmények,az ismeretlen megismerése felé visz. Ezáltal rengeteg új dolgot fedezhetsz fel és érzelmileg is töltekezni tudsz. Ha messzire is vágyódsz most, gondolja arra, hogy ez csak menekülés valami elől.  Arra figyelj, hogy kíváncsiságod az új dolgok felé irányuljon, és ne a hozzád közel álló emberek múltbeli dolgait feszegesd.

RÁK

Keresed az utat a helyre, ahová nem vezetnek ösvények. A dolgok egyszerűbbek, mint gondolnád, azonban jó ideje ráfeszültél valamire. Hagyj fel a görcsös akarással, csak az időd rabolod és fogy a kedved is. Reményeid, vágyaid beteljesülését add át az Univerzumnak, odafönt jobban tudják mi a jó neked. A felismerés, hogy barátokra igenis szükség van, új impulzusokat indít el benned. Barátaidra másként kezdesz tekinteni, új megvilágításba helyezed őket, és új barátokat is szerezhetsz.

OROSZLÁN

Olyan életszakaszban vagy, ami komoly döntések meghozatalára késztethet. Karrieredben komoly változás várható, remek híreket kapsz, és érezhetően szeretet vesz körül, ami segít jó döntéseket hozni. Élj a lehetőségeiddel, és lovagold meg, amíg nem késő. Fizikailag legyengít, ha az elhaló dolgokba fektetsz még energiát, és ez az értelmetlen fáradozás a karriered rovására megy. Két lovat egy fenékkel még te sem tudsz megülni, bármennyire is szeretnéd.

SZŰZ

A szabadság olyan dolog, amit élvezni kell, nem pedig csak vágyni rá. Több szabadságod van mint gondolnád, tanuld meg élvezni ezeket a perceket. Ez egy olyan hónap, ami a karriered szempontjából fontos, és sok múlik tudatosságodon. Mivel életünk egy kaland, gyakran vágyódunk olyanra, aminek befogadására még nem vagyunk készen. Vizsgáld felül, hogy te készen állsz-e egy igazi új kalandra, kihívásra!

MÉRLEG

Ebben a hónapban találkozhatsz a szexualitás misztikus és titokzatos oldalával. Azonban most hajlamos lehetsz összekeverni a szeretetet a szexszel. Kapcsolataid gördülékenysége azon múlik, mennyire élsz titkolódzó életstílusban. Nyílj meg őszintén, látni fogod, hogy mennyi ember szeretetétől tartottad magad távol csak azért, hogy elfogadjanak. Mostanra tisztán láthatod, milyen érzés az, ha kimondhatsz bármit, szégyen és gátlás nélkül, mert így is szerethető vagy.

SKORPIÓ

Ha sikerült megtalálnod a receptjét annak, hogyan tudod kényszeredett mosolyok és erőlködés nélkül is jól érezni magadat a bőrödben, és ehhez nem kell másokba kapaszkodnod, akkor nem csak népszerűségi indexed lesz nagyobb, de ötleteidet, kezdeményezéseidet is jól fogadják. Ha még másoktól vársz megerősítést, az annak jele, hogy gyenge vagy kimutatni mindazt, ami szívedben lakozik.

NYILAS

A munkához való viszonyulásod és mások iránti törődésed befolyásolja hangulatodat. Ha a munka szeretete megvan, és nem érzed szívességnek mindazt, amit másokért megteszel, akkor a körülötted lévő negatív hatások elkerülhetnek. Cserébe olyan kellemes munkalégkörben találhatod magad, ahol sokat tanulhatsz másoktól. Emellett egy munkahelyi szerelem szálai is összekuszálódhatnak.

BAK

Megnő az érdeklődésed a pénzügyi befektetések iránt. Gyerekek iránti szereteted, vágyaid sokkal erőteljesebbek, mint korábban. Népszerűségre neked is szükséged van, ne hagyd magad lebeszélni önmegvalósító ötleteidről. Senki nem jós körülötted, hogy nálad jobban tudjon mindent. Új ötleteid végre megértek, hogy kipróbáld őket, bízzál magadban.

VÍZÖNTŐ

A család és a múltunk emlékeinek szeretete foglalkoztathat most többet. Ahhoz, hogy érzelmileg ne ragadj bele a gyermeki életedbe, külön kell választanod a ragaszkodásodat a családhoz, hozzád közelállókhoz a valódi, önzetlen szeretettől. Ha saját családra vágysz, ideje elengedned a múltat, a szülői fészket és meglátni az élet által felkínált új lehetőségeket. Ne félj kipróbálni érzelmeidet új területeken is. A családból eredő szeretet így is veled marad.

HALAK

Kifejezetten jó időszak arra, hogy információkat, gondolatokat közvetíts és a kommunikáció is jobban megy, mint valaha. Találkozz sok emberrel, kérdezz sokat és szívd magadba a sok információt. A pletykálásra és a felesleges locsogásra most különösen figyelj oda, mert a szavaknak súlya van. Ha úgy érzed, zsákutcába kerültél, visszafordulni sosem késő.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek