GASZTRO

Theodorával randevúztak a vízilabdások (X)

2010. június 1., kedd 14:11

theo_mAz első nyári napon Kemény-legények rótták a sorokat az egyik nagyáruház polcai között; Kemény Dénes szövetségi kapitány és három olimpikon vízilabdás a saját arcképével ellátott Theodora ásványvizekből vásárolt magának.

A Kékkúti Ásványvíz Zrt. új címkéit a szövetségi kapitány, és maguk a vízipólósok mutatták be.

A Theodora ásványvizeken ezentúl hat olimpikon vízilabda játékos és a háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitány, Kemény Dénes arca tűnik fel. A különböző Theodora palackok címkéin két kapus, Gergely István és Szécsi Zoltán, valamint Kis Gábor, Hosnyánszky Norbert, Biros Péter, Madaras Norbert és Kemény Dénes szerepel. A képek mellett a legendás pólósok életútja, legnagyobb sportsikerei is olvashatók.

nezik

Hosnyánszky Norbert és Kis Gábor az új címkéket nézi

Az új palackokról Gergely István, Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert rántotta le a leplet a kapitány segítségével. Az ünnepélyes pillanat után bevásárló túrára indultak, és maguk is vásároltak a saját arcmásukkal díszített ásványvizekből.

theo3
Indul a bevásárlótúra a Theodora termékekért

A Kékkúti Ásványvíz Zrt. 2008 óta támogatója a magyar vízilabda válogatottnak és a Magyar Vízilabda Szövetségnek. A 'vizes barátság' most a Theodora palackokon folytatódik. „Ásványvizünk, a Theodora különleges utat jár be a föld alatt, amíg a felszínre érkezik. Ahogy az ásványvíz, úgy világhírű vízilabdásaink is páratlan életutat járnak be. Örülünk, hogy ezeket az egyedi életutakat több millió palackon mutathatjuk be" - mondta Henrik Gotterbarm, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. vezérigazgatója az új címkék kapcsán.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta