GASZTRO

Kisfröccsvilágrekord-kísérlet

2009. június 22., hétfő 12:30

froccsNagyon kellemes programon vehetett részt szombaton az, akit nem tántorított el a szakadó eső és a hideg. A Dívány Gasztro munkatársai se hagyhatták ki az alkalmat, hogy ingyenfröccsöt kortyolhassanak!

Az első meglepetés akkor ért bennünket, amikor megláttuk, hogy a pocsék időjárás ellenére mennyien gyűltek össze a Városháza Parkban.

A második meglepetés röpke közvélemény-kutatásunk eredménye lett: minden jelenlévő egyetértett velünk abban, hogy 25 fok felett a legjobb alkoholos ital egy kellemes fröccs!

A világ legnagyobb kisföccse a színpadon készült a közönség segítségével: 250 liter rozéhoz 250 liter szódát nyomtunk. A kisfröccs Fütty vagy Rövidlépés néven is ismert, merthogy gyorsan, egy „füttyre” ihatta meg a szomjazó, József Attila szerint. Nevezik Kispirosnak is, ha vörösborból készül.

Milyen borból készüljön a fröccs? Most a Hilltop borászat rozéjából ittuk – ők adták a bort a rekordkísérlethez, és tökéletes volt!
Egészségünkre!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta