GASZTRO RÖVIDHÍR

A vébé szünetében olcsóbban borozhatunk

2010. június 25., péntek 10:55

A tavalyi siker után idén is, ezúttal négy alkalommal rendezik meg a Borszerdát. Június 30-án, a foci vébé szünnapján lehet felkereseni az akcióban részt vevő éttermeket, amelyek aznap féláron kínálják a magyar borokat.

cikk-tious-rovid

A Kora Nyári Borszerda nemcsak kedvezményekkel, de különleges, kifejezetten a borokhoz összeállított menüsorokkal várja az érdeklődőket. Az éttermek részéről korábban beküldött menütervek közül neves borászokból, vendéglősökből és szakírókból álló zsűri választja ki a legizgalmasabb, legharmonikusabb kombinációkat.

A legjobb húsz menüsort kínáló étterem kiemelt helyet kap a borszerda.hu honlapon. A tematika szerint a június 30-i esemény a hazai fajtákról, magyar borkülönlegességekről szól, az augusztusi a könnyű fehérekről és a rozékról, az őszi a testesebb fehérekről és a könnyű vörösekről, az utolsó pedig az új borokról és a karácsonyra szánt ünnepi jellegű italokról.


Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta