GASZTRO RÖVIDHÍR

Hogy főz Gwyneth Paltrow a gasztroblogján?

2010. február 12., péntek 12:01

Rengetegen kattintanak naponta Gwyneth Paltrow gasztroblogjára a Goop.com-ra.
Megnéztük milyen alakítást nyújt a színésznő a konyhában, és a látottak nekünk is tetszettek.

Paltrow nem egy séf, de látszik, hogy volt már fakanál a kezében. Sokkal jobban szeleteli a zöldségeket, mint az évek óta főzős műsoraival és magazinjaival taroló, adócsalás miatt már börtönben is ülő Martha Stewart, akinek egyébként nem más a férje, mint a milliárdos magyar, Charles Simonyi.
A Goop egy igazi nőcis blog, divattal, programajánlóval, főzőcskézéssel. A főzős blogok, vagyis a gasztroblogok Magyarországon is nagyon népszerűek, több, mint 600-an vezetnek ilyet az interneten, de híres embert eddig nem találtunk az íróik között.
Vajon meddig kell várnunk az első magyar híresség komolyan gondolt blogjára? És ki lesz az első magyar celebritás, aki gasztroblogot indít?

Akkor nézzük csak, mit és hogy is főz Paltrow!

http://goop.com/

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta