GASZTRO RÖVIDHÍR

Malackaraj a bátrakért

2010. február 15., hétfő 07:10

A 2009-es HVG Goldenblog győztes Malackaraj.hu gasztroblog első születésnapjának megünneplése alkalmából jótékonysági akciót szervez a súlyosan beteg gyerekeket ingyenesen táboroztató Bátor Tábor Alapítvány javára.


Péter Anna a blog főszerkesztője rendszeresen mozgósítja az olvasóit, voltunk már nála közös kolbászsütésen, de grilleztünk már vele bárányt is, több más gasztroblogger társaságában. Most arra biztatja a Malackaraj olvasóit, hogy jótékonykodjanak: fizessenek be legalább 1000 forintot a Bátor tábor számlájára, és a fizetési bizonylatot küldjék el neki. A beküldött igazolások egyben sorsjegyek is, amivel értékes nyereményekhez lehet hozzájutni, így például kétszer két fős vacsorát a Bock bisztróban, kétfős vacsorát az Olimpia étteremben, vagy vacsorát Annával Annánál lehet nyerni. És a nyeremények felsorolásának még közel sincs vége, ezen a héten még több értékes nyeremény felkerül a blogra.
Az akció és a részvétel pontos részletei:
http://malackaraj.blog.hu/2010/02/02/malackaraj_bator_tabor
http://www.batortabor.hu

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta