GASZTRO RÖVIDHÍR

Halfőzőverseny a vébé finisében

2010. július 8., csütörtök 17:16

Kezd legendássá válni a Bajai Halfőző Fesztivál. Túl azon, hogy nagyszerű, hagyományőrző rendezvény, a korábbi évek tapasztalatai alapján nagyon jó buli is.

cikk-tious-rovid

Ez már a 15. alkalom. Közel ezren főznek majd július 10-én a bajai Szentháromság téren, a környező utcákban és a Petőfi-szigeten. Ahhoz, hogy te is bizonyíthasd, hogy te készíted a legjobb halászlevet, holnapig el kell küldened jelentkezésed. A halászleveket a Magyar Gasztronómiai Szövetség zsűritagjai bírálják el a helyszínen. A versenyen arany, ezüst és bronz fokozatú Halfőző Mestereket avatnak, a győztesek díjazásban részesülnek.

A főzés mellett rengeteg program várja a látogatókat, csütörtöktől vasárnapig lesz Kézműves Udvar és Öko Játék Sziget, rengeteg koncert, sörsátor, de természetesen gondoltak a focidrukkerekre is, ők a Drukker Sátorban hatalmas kivetítőn követhetik nyomon az elődöntőt és a döntőt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta