GASZTRO RÖVIDHÍR

Tömegverekedés tört ki a félreárazott sör miatt a Tescóban

2011. július 1., péntek 11:37

Négy font engedmény helyett négy fontot kellett fizetni azokért az akciós sörökért, amiket a számítógép félreárazott - nem csoda, hogy elszabadult a pokol.

Két rekesz sör négy fontért - ez még itthon is kemény lenne, nemhogy Skóciában, ahol egy árazási hiba miatt ennyiért lehetett hazavinni olyan márkákat, mint a Budweiser, a Carling vagy a Fosters.

Az akció eredetileg úgy szólt volna, hogy két rekesz sörre jár négy font engedmény, de a számítástechnikai hiba miatt a négy font nem engedményként, hanem a fizetendő összegként jelentkezett a kasszánál. Ami persze az első hitetlenkedő pillanatokat követően mindenkiben erős érzelmi reakciót váltott ki, ráadásul különböző vásárlói fórumokon is villámgyorsan terjedt a hír. Nem csoda, hogy a múlt szerda délelőtt a teszkós biztonsági őröknek kellett közbeavatkozniuk, és megrendszabályozni a szomjas sereget. A mesébe illő kedvezmény délután egyig tartott, addigra sikerült ugyanis kijavítani a számítógépes galibát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta