GASZTRO RÖVIDHÍR

Kaja gombnyomásra

2011. június 20., hétfő 15:07

Az extrém lustaság, falánkság és a geekség híveinek találták ki: házhoz szállító Nagy Piros Gomb.

27 város 6500 étterméből szállít házhoz ételt a Seamless Web, ami elég komoly vállalkozás, így muszáj volt kitalálniuk valamit, hogy több látogatót vonzzanak oldalukra. A szolgáltatásaikat "a leggyorsabb, legegyszerűbb és legokosabb" címkékkel felruházó cégnek szüksége volt valamire, amivel ezt a szlogent megrendelőik fejébe vésik, így előálltak ezzel az egyedülálló kütyüvel, melynek használatával egyetlen gombnyomással megrendelhetjük kedvenc ételeinket. A Push to Eat eszközt csak bepattintjuk a számítógépünkbe, és amikor éhesek vagyunk, csak megnyomjuk a gombot.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta