GASZTRO RÖVIDHÍR

Danny DeVito Jamie Oliverrel harcol

2011. május 26., csütörtök 10:27

A sztárszakács, Jamie Oliver műsora, az Emmy díjas Food Revolution jó ideje megy, epizódról-epizódra próbálja megreformálni a brit étkezi szokásokat. Danny DeVito személyében most egy kis erősítést is kap, együtt próbálják meg a lehetetlent: az iskolai menzák átalakítását.

Bár Danny DeVito a Felhőtlen Philadelphia (It's always sunny in Philadelphia) című sitcomban az egészségtelen életvitelű Franket alakítja, ez nem tántorította el attól, hogy Jamie Oliver oldalán a reformtáplálkozás mellett kötelezze el magát - írja a contactmusic.

Bár Frank szerepében egészen mást alakít, a mozivásznon túl fontosnak tartja, hogy a gyerekek úgy nőjenek fel, hogy közben helyes étkezési szokásokat sajátítanak el, diétás, só-és cukormentes étrendhez szokjanak. DeVito fontosnak tartja, hogy a jövőről beszéljünk, és hogy a gyerekek ne essenek áldozatul az egészségtelen ételeknek.

A színész Twitter oldalára kiposztolta: Let's help!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta