GASZTRO RÖVIDHÍR

Sörnyitó rendmániásoknak

2011. március 29., kedd 15:27

Nemcsak hibátlan működési elve, de csinos formája miatt is gyorsan népszerűvé válhat Stefano Di Lollo tervei alapján készült sörnyitó. A kupak után nem kell rohangálni.

A Trudeau Corporation számára készült az olasz dizájner elképzelései alapján egy olyan sörnyitó, amely magába fogadja a kupakot - írja a Trend Insights.

A cél az volt, hogy ne a mellettünk állóra, a konyhapult mögé vagy a macska táljában landoljon a kupak a kinyitás után. Kicsit control freak megoldás, de annak is jól jöhet, aki nem hasznossági elven, inkább a dizájn alapján vásárol konyhafelszerelést.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta