GASZTRO RÖVIDHÍR

Segal Viktor szakácskönyve a második legjobb Kelet-Európában

2011. március 9., szerda 11:00

A rangos nemzetközi Gourmand World Cookbook Award díjazottjai között találjuk Segal Viktort, akinek Színek és ízek című könyvét a kelet-európai szakácskönyv kategóriában a második legjobbnak találták.

A világ legfontosabb szakácskönyv-versenyén több díjat is nyertek a magyarok: Bereznay Tamás Süteményeskönyv című kötete elnyerte a “Best Chef Cookbook in Hungary” elismerést, míg Segal Viktor: Színek és ízek c. könyve a “Best Cookbook of the Year in Hungary”, valamint a “Best Cookbook Design for the Public in Hungary” kategória nyertese lett.

A Gourmand World Cookbook Award versenyére idén 154 országból küldtek be szakácskönyveket a kiadók. Hazánkat több kiadó is képviselte, közülük a Boook Kiadó nyerte el

a legtöbb díjat és a legmagasabb helyezést (a “Best Cookbook Eastern Europe” kategória elsőhelyét a Larousse Encyclopedia of Gastronomy oroszországi, bővített kiadása nyerte el).

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta