CSALÁD RÖVIDHÍR

Skype-on sírt fel a baba

2010. április 14., szerda 08:45

Interneten keresztül hallhatták egy újszülött első hangjait az érdeklődők Olaszországban, ugyanis a szülők az ingyenes chatprogramon, a születés pillanatában osztották meg a boldog eseményt barátokkal és távoli rokonokkal.

kisbaba

A milánói Macedonio Melloni Kórház által szervezett kezdeményezés keretében április 15-én, csütörtökön a sajtó munkatársaival is megosztják a korszakalkotó ötletet. A projekttel tulajdonképpen a kismamákat szeretnék segíteni abban, hogy kapcsolatot tarthassanak, és ingyen videón keresztül is be tudják mutatni a család legfrissebb tagját barátoknak ,illetve távol élő rokonaiknak. Ezzel a szolgáltatással a tervek szerint enyhítik majd a születések alkalmával a kórházban kialakuló sorbanállást, illetve azok kedvében is járnak, akik a jeles pillanatban nem tudnak a helyszínre érkezni.

it.notizie.yahoo.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta