Próbagazdit keresünk!

Ha kedvet érzel egy kutya ideiglenes befogadásához, vagy a környezetedben ismersz olyanokat, akik képesek és készek ilyen feladatot vállalni, lépj kapcsolatba a Vigyél haza! alapítvánnyal.

Az ideiglenes befogadók áldozatos munkája nélkülözhetetlen, hiszen az alapítvány újabb kutyákat akkor tud megmenteni, ha a korábban befogadott, vagy sérült állatokat ideiglenes szülőkhöz, vagy végleges gazdákhoz juttatták.

A Vigyél haza! alapítvány ideiglenes befogadókat keres. Az alapítvány vállalja az állat orvosi ellátását, szállítását, szükség szerint az etetéshez szükséges tápot is biztosítja. A befogadó feladata, hogy gondoskodjon az állatról, és lehetővé tegye a jövendő örökbefogadókkal való kapcsolatteremtést. Tapasztalataik szerint a családoknál elhelyezett állatok gyorsabban, és problémamentesebben illeszkednek be végleges gazdáiknál, ha ismerik az együttélési normákat. A leendő végleges gazdikat nagy körültekintéssel, részletes ismerkedés után választják ki, figyelembe véve a kutya jellemét, igényeit, és a befogadó által biztosított tartási körülményeket. Valamennyi állatot oltva, féregtelenítve, mikrocsippel, oltási könyvvel ellátva, orvosi vizsgálatot követően helyeznek el az ideiglenes befogadóknál.

„Az alapítványunk által mentett kutyák jelentős része kisebb-nagyobb sérülésekkel kerül hozzánk. Ezért szükséges, hogy ideiglenes befogadók segítsék a kutya ápolását, nevelését, állatorvoshoz jutását, és otthonában az esetleg nélkülözhetetlen utókezeléseket is elvégezze.

Olyan állatbarátokat keresünk, akik otthonukba fogadnák az alapítvány gondozásában lévő, gyógyuló, gazdára váró állatokat. Ez az időszak általában több hónapig tarthat, de kérés esetén az állatot rövid időn belül visszavesszük. Az Ebrendészeti Telep nem vidám hely, nem könnyed hétvégi program, még akkor sem, ha az állattartás körülményei az évek során folyamatosan javultak. Ennek ellenére rá kell szánnod magad: ki kell jönnöd, hogy lásd, kik azok a kutyák, akiknek a legnagyobb szükségük van a segítségre. Hozd magaddal családodat, jó szándékú barátodat is, hogy átérezzék, milyen tragédia egy állat számára, ha magára marad.” (Vigyél haza! alapítvány)


Tel.: 06 209 344 826

info@vigyelhaza.hu

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek