ANGYAL

Gyermekeinket védi a Vodafone szolgáltatása

2010. április 15., csütörtök 13:09

mobilchildA gyereknek vásárolt mobiltelefon egyfelől biztonságérzetet nyújt a szülőnek, hiszen elérhetővé, és ha kell, ellenőrizhetővé teszi csemetéiket, ugyanakkor kaput nyit számos olyan ismeret felé is, melyekről jobb lenne, ha egyelőre nem tudnának.

A Gyermekzár névre keresztelt szolgáltatás segítségével a Vodafone live! -on nem jelenik meg semmiféle felnőtteknek szóló, így például erotikus tartalom, és nem elérhetőek az erőszakos játékok és a társkereső szolgáltatások sem.

A mobilinterneten a Vodafone live!-on túl csak a kifejezetten engedélyezett oldalak látogathatóak, a többi tartalmat nem érhetik el a gyerekek. Az engedélyezett oldalak listáját a Vodafone civil szervezetekkel együttműködve dolgozta ki. Ráadásul az előfizetéses és kártyás előfizetők számára is elérhető Gyermekzár minden emeltdíjas szolgáltatást is blokkol.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta