ANGYAL

CSR Hungary Díj 2010 - a hétköznapok felelőssége

2010. július 1., csütörtök 09:30

Már pályázhatnak a cégek a CSR Hungary 2010 díjra, mellyel hiteles tevékenységüket ismerik el. A szervezők különböző kategóriákban várják a jelentkezésket, egy cég akár több kategóriában is indulhat. A társadalmi felelősségvállalás területén tavaly a Holcim bizonyult a legjobbnak.

Az idei Bíráló Bizottság elnöke Takács János, az Electrolux Holding vezérigazgatója, bíráló tagjai dr. Gonda György, az IBS menedzsment tanszék vezetője, Mészáros Tamás, a Corvinus Egyetem rektora, dr. Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke, dr. Rudnay János, a Nemzetközi Vállalatok Magyarországi Tanácsának elnöke, és Szabó Tamás, az SKF vezérigazgatója.

Pályázni térítésmentesen lehet az alábbi kategóriákban:CSR menedzsment-Nagyvállalatok, CSR menedzsment-Kis- és középvállalkozások, Közös felelősség-stakeholder megoldások, CSR Junior.

A pályázatok leadási határideje: október 15.

További információ

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta