KARÁCSONY

Ünnepi szalvétahajtogatás kétbalkezeseknek

2016. december 17., szombat 08:21

Ennél egyszerűbb, de mutatósabb ünnepi szalvétahajtogatási technikát nem valószínű, hogy találni fog. Semmi truváj nincs benne, semmi határozott kézmozdulat vagy csavar, csak néhány nagyon egyszerű lépés és máris fenyőformájú szalvétával várhatja a vendégsereget. Ehhez mindössze egy textilszalvétára van szüksége, aminek a mérete minél nagyobb, annál jobb. Ha előtte egy kicsit kikeményíti, akkor pedig a hajtogatás is könnyebb lesz. A videóban csúcsdíszt is raknak rá egy pálcára ragasztott aranygömb formájában, de aki ennyit nem akar vele bajlódni, az ki is hagyhatja ezt a lépést. 

z!A videón megnézheti az ünnepi szalvéta hajtogatásának lépéseit, mondjuk az viszont nem derül ki, hogy mindezt hogyan szedik szét a vendégek, hogy felitassák a szájuk széléről a halászlé szaftját. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta