KARÁCSONY

Ezer borosüvegből készült a karácsonyfa

2016. december 16., péntek 09:19

Nem állítjuk, hogy követendő példa összegyűjteni ezer borosüveget, és abból készíteni karácsonyfát, de Mark Waltonnak annyi előnye volt, hogy övé a Queen Victoria kocsma az angliai Priddy-ben, így viszonylag egyszerűen össze tudott gyűjteni ennyi göngyöleget, hogy aztán Ben Selway segítségével egy hét alatt felépítsék a kocsma elé a karácsonyfát. 

Walton elmondta, hogy ő nem is iszik bort, sokkal jobban szereti a cidert, de szerencsére a falubeliek szívesen besegítettek, hogy minél hamarabb meglegyen az ezer üveg, és a visszajelzések szerint mindenki nagyon elégedett a végeredménnyel. 

Ha kedvet kapott és az utóbbi időben elhanyagolta az üres üvegek visszaváltását, akkor otthon is készíthet egy kisebb változatot, ahogyan azt sokan teszik a karácsony közeledtével. Igaz, a többségük mind valamilyen vendéglátó egység, ahol szintén elég nagy mennyiségben fogy a bor.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta