KARÁCSONY

Heti kedvenc: négy stílus, négy szett karácsonyra

2016. december 14., szerda 15:14

A hajtás után ihletet meríthet ahhoz, hogyan is öltözzön fel karácsonykor, ha vendégségbe, partiba megy, vagy ha inkább a négy fal között ünnepel. 

Nem minden karácsonyi buliba vagy vendégségbe kell kicsípni magunkat, de ha mégis ez az egyetlen opció vagy egyébként is szeret csinosan öltözni, akkor egy midi- vagy miniruha tökéletes választás lehet. És nem kell, hogy a legutolsó trendeket kövesse, így még éveken keresztül tudja használni, és bármilyen alkalomra felveheti. 

Ha karácsony, akkor jöhet minden ami piros, zöld és csillogó. Igen, akár a bokacsizmája is lehet aranyszínű. Ha mégis a visszafogottabb darabokra esküszik, akkor karácsonyi bizsukkal is feldobhatja a szettjét. Jó, vannak igazán giccsesek is, de azért találni ízlésesebb darabokat is. 

Ez az összeállítás tökéletes egy lazább céges bulihoz vagy ha a barátaival megy el valahova, és igazából bármilyen hétvégi partizáshoz felvehető. Jó, a kockasarkú aranycipőhöz nem kell ragaszkodni, és a zakót is lecserélheti egy díszítés nélküli blézerre vagy dzsekire. 

Ha senki nem jön vendégségbe, és mi sem vagyunk hivatalosak sehova, akkor nincs jobb annál, mint belebújni a legkényelmesebb otthoni ruhadarabokba. Persze az ünnepekre szinte minden márka előrukkol egy külön kollekcióval, szóval ha valami oknál fogva ráunt korábbi karácsonyi pizsamájára, akkor van miből válogatnia. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta