KARÁCSONY

Ezért ne rendeljen a neten műfenyőt

2016. december 13., kedd 13:15

Láthattunk már sok balul sikerült netes ruhavásárlást, amikor a képen látható megrendelt darab még köszönőviszonyban sem volt a kézhez kapott termékkel. Az ünnepek közeledtével készüljünk fel ugyanerre, csak karácsonyfával, már ha valaki a neten venné a műfenyőt.

Bár sokan azt hiszik, hogy sokkal környezettudatosabb műfenyőt vásárolni igazi helyett, szakértők szerint nem ennyire egyértelmű a helyzet. De ha valaki mégis erre szánná rá magát, érdemesebb egy üzletben beszerezni azt. Ott helyben meg tud győződni a fa formájáról, méretéről, lombsűrűségéről, és akkor nem éri olyan baleset, mint a szóban forgó glasgow-i hölgyet, akinek fotójára a Mashable-n akadtunk rá.

A nő a Facebookon osztotta meg neten rendelt műfenyőjének fotóját, ami egészen máshogy festett, mint a fényképen. Nagyjából tizenöt percen át röhögött, amikor meglátta, majd eldöntötte, hogy hétvégén vesz egy másikat helyette.

Ez volt az ígéret:

És ez a szomorú valóság:

Ön is járt már így?

  • 169
    Igen.
  • 334
    Nem.
  • 2195
    Még nem rendeltem neten műfenyőt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta