KARÁCSONY

A KFC illatgyertyával sokkolja Új-Zélandot

2016. december 9., péntek 07:57

Nem tudom, van-e olyan, aki valaha úgy ment be egy KFC-be (vagy bármilyen más gyorsétterembe), hogy "hű, de jó olajszag van, pont ilyet szeretnék otthonra is!", de biztos van, ha a KFC új-zélandi ága azt találta ki, hogy étteremszagú illatgyertyákat sorsol ki a fantáziadús instagramozók között. Hogy versenybe kerüljön, csak annyit kell tennie (már ha ön új-zélandi), hogy kommentben ajánl egy másik olyan merchandise-terméket, aminek örülne, ha a KFC legyártaná.

A gyertya egyébként csak egy a sok karácsonyi ajándék közül, lehet sapkát és zoknit is nyerni. De persze azoknak valószínűleg nincs kellemetlen gyorskajálda szaga. Ön mit szól a teljesen eszement illatgyertya ötlethez? Örülne, ha Magyarországon is lehetne nyerni ilyen gyertyát vagy inkább a fejét fogja? Ha tetszik az öltet, nyomjon a menőre és drukkoljon, hogy a KFC legyártsa az egyik kommentelő által ajánlott csirkeszagú körömlakkot is, ha kínosnak találja, akkor a cikit kell nyomkodni!

107 szavazat 136 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta