Ünnepi lázban égnek a divatházak is

Természetesen a divatházak és a fast-fashion márkák is várják már az ünnepi szezont, így időben elkészültek a karácsonyi kampányokkal is, melyek az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kellőképpen giccsesre, de figyelemfelkeltőre és hangulatosra sikeredtek. Mutatjuk a hajtás után, hogy milyen szettekben álljuk körbe a fát többek között a Burberry, a H&M vagy a Topshop szerint!

A brit Topshop a sokszínűségre kívánta helyezni a hangsúlyt az ünnepi kampányával, melyhez olyan vezető modelleket szerződtetett le, mint Aneta Pajak, Bella Hadid, Ella Richards, Grace Hartzel, Imaan Hammam, Malaikával Firth, Marga Esquivel és Sophia Ahrens. A miniruhában pózoló modelleket Giampaolo Sgura kapta lencsevégre a márkának. A Topshophoz hasonlóan a Forever 21 sem csak fehér modellekkel dolgozott a szezonban, ráadásul a márka a karácsonyi szezon alatt befolyt bevételből körülbelül 1,5 millió dollárt jótékony célra fordít majd.

Az olyan ismert luxusmárkák, mint például a Chanel egy igazi brazil bombázóval, Gisele Bündchennel hirdeti ikonikus Chanel 5 illatát, míg a brit Burberry olyan ismert angolokkal árulja a divatház legismertebb darabjait, mint Naomi Campbell, a 13 éves Romeo Beckham, Elton John vagy Rosie Huntington-Whiteley.

A H&M a világ egyik legjobban fizetett popsztárjával, Katy Perryvel és más ismert szupermodellekkel szeretne túladni karácsonyi kollekcióján, de a Mango sem bízta a véletlenre az ünnepi szezont, a spanyol márka ugyanis nemcsak Kate Mosst, de a biztonság kedvéért Cara Delevingnét is leszerződtette.

Delevingne egyébként az év egyik legtöbbet foglalkoztatott modelljével, Kendall Jennerrel látható a Penshoppe hirdetésében. A Zaránál sem gondolták túl a karácsonyi ruhákat, az Inditex cég szerint is klasszikus fazonú, javarészt fekete és csillogó ruhákban töltjük majd az év utolsó hónapját.Bár legnagyobb meglepetésünkre az egyik koktélruhát egy hétköznapias bomberdzsekivel rakták össze a márka stylitjai. A Guccit az Instagramon érdemes követni, az olasz divatház ugyanis egy speciális kampánnyal várja a karácsonyt, de szerettük a Mark & Spencer reklámfilmjét is, akik a Chanelhez hasonlóan túlméretezett tárgyakkal tették még látványosabbá a több különálló részből álló ünnepi videót.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek