KARÁCSONY

Origamizzon masnit pár perc alatt!

2015. december 8., kedd 10:58

Szeretjük a kreatív ötleteket (reméljük, ez a Raktár rovatunkon is látszik), éppen ezért örültünk, amikor belefutottunk az alábbi videóba a DIY Ideas For You oldalán, amiben azt mutatják meg, hogyan hajtogathatunk egyedi masnit csomagolópapírból. Mindenképpen csak olyanoknak ajánljuk, akik szeretnek szórakozni az origamival, ugyanis a kisfilm felgyorsítva is két perc hosszúságú.

A sebesség nekünk egyébként kicsit túl gyors, de még épphogy követhető, na meg persze meg is lehet állítani időnként a videót. Viszont a végeredmény egyrészt gazdaságos, másrészt pedig egyedi - igaz, valószínűleg őt szaggatják szét legelőször az ajándék csomagolásának feltépésekor.

How to make a bow out of paper <3

Posted by DIY Ideas For You ღ on Saturday, 22 August 2015

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta