KARÁCSONY

Horgoljon sellőfarkat karácsonyra!

2015. december 5., szombat 15:09

A sellőkről a legtöbbeknek a víz, és talán emiatt a nyár jut eszébe - ha pedig lány gyereke/unokahúga/keresztlánya/egyéb kiskorú, nőnemű rokona van, akkor a kis hableány. Bármelyik csoportba is tartozik ön, íme egy ajándékötlet, egy téliesített verzió, amit a horgolóművész Melanie Campbell álmodott meg. A sellőfarok-takaró nemcsak kényelmes, de jópofa megjelenéssel biztosítja a meleget ad annak, aki már unja kanapén kuckózáshoz a zokni-melegítőnadrág-derékra tekert pléd hármasát. A sellőtakarókat az Etsy-n lehet megvásárolni: több méretben, kézzel készülnek (kisbaba, gyerek és felnőtt méretben egyaránt!!), a szomorú része a dolognak, hogy akár 200 dollárba (55 ezer forintba) is kerülhetnek. Ha sokall érte ennyi pénzt, a hozzászólásokban egy másik Etsy-felhasználó szimpatikus módon megosztotta, hogy ő bizony árulja a kötésmintát hozzá. Ha pedig kreatív és ügyes kezű, még csak kötnie sem kell: egy szimpla polár plédből kiszabva egyetlen délután alatt készíthet hasonlót. A polár előnye nemcsak az, hogy meleg, és hogy akármelyik lakberendezési áruházban potom áron a legváltozatosabb színekben kapható, hanem hogy a széleket szegni sem kell, szóval tényleg kevés munkával, nevetséges áron jut látványos és jópofa ajándékhoz. 

FB CassJamesDesigns
Fotó: Facebook / CassJamesDesigns

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta