Így néz ki az ünnep Ferihegyen

Az év végén minden reptér forgalma megemelkedik: ha év közben nem is, az ünnepekre sokan hazautaznak a családtagjaikhoz. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér azonban igyekszik ehhez karácsonyi hangulatot is teremteni, sőt nyereményjátékok és meglepetés koncertek is várják az utazókat.

December 1-től egy ajándékdobozt mintázó színpadot találhat a reptér 2-es terminálján – ezen folyamatos programokkal és nyereményekkel várják az érdeklődőket, a legkisebbnek pedig meséket vetítenek. Ha elfelejtett ajándékot venni, vagy nem talált semmi jót, akkor sem kell kétségbe esnie: a legtöbb üzlet most akciókkal várja azokat, akik meglepnék szeretteiket, vagy éppen saját magukat.

A PlayMe zongora nem újdonság (július óta játszhat rajta bárki, aki arra jár), de ez is a már említett színpadra költözik és 4-én, 11-én, illetve 18-án délután a magyar zenei világ elismert képviselői játszanak rajta. Érdekesség: valószínűleg a napokban lesz meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér tízmilliomodik utasa. Ha éppen úgy hozza a sors, hogy most nem repül semerre, a galériában megnézheti, hogyan is néz ki a légikikötő ünnepi változata.

Oszd meg másokkal is!
Mustra