KARÁCSONY

Így néz ki az ünnep Ferihegyen

2015. december 4., péntek 10:35

Az év végén minden reptér forgalma megemelkedik: ha év közben nem is, az ünnepekre sokan hazautaznak a családtagjaikhoz. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér azonban igyekszik ehhez karácsonyi hangulatot is teremteni, sőt nyereményjátékok és meglepetés koncertek is várják az utazókat.

December 1-től egy ajándékdobozt mintázó színpadot találhat a reptér 2-es terminálján – ezen folyamatos programokkal és nyereményekkel várják az érdeklődőket, a legkisebbnek pedig meséket vetítenek. Ha elfelejtett ajándékot venni, vagy nem talált semmi jót, akkor sem kell kétségbe esnie: a legtöbb üzlet most akciókkal várja azokat, akik meglepnék szeretteiket, vagy éppen saját magukat.

A PlayMe zongora nem újdonság (július óta játszhat rajta bárki, aki arra jár), de ez is a már említett színpadra költözik és 4-én, 11-én, illetve 18-án délután a magyar zenei világ elismert képviselői játszanak rajta. Érdekesség: valószínűleg a napokban lesz meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér tízmilliomodik utasa. Ha éppen úgy hozza a sors, hogy most nem repül semerre, a galériában megnézheti, hogyan is néz ki a légikikötő ünnepi változata.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta