KARÁCSONY

Bárhol és bármelyik nap bevásárolhat ezen a hétvégén

2015. november 27., péntek 14:16

A karácsonyi előtti vasárnapokon gyakorlatilag helyreáll a normális világrend, bárhol bevásárolhat, ha kedve tartja, az adventi időszaknak köszönhetően ugyanis szinte minden nyitva lesz országszerte. A Mindenár.hu szokásos heti tájékoztatójából megtudtuk, hogy a bolt hálózatok az ünnepek előtti vasárnapokon használják ki azt a lehetőséget, hogy évente öt alkalommal nyitva tarthatnak. Használják ki az alkalmat, ilyen élményben legutóbb több mint fél évvel ezelőtt lehetett részük!

A zöld utat kapott boltok részletes nyitva tartását a térképre kattintva találja meg, és bár a lista folyamatosan bővül, a Spar, a Tesco, a Lidl, a Reál, a Coop, a Spar, az Aldi, a CBA, a benzinkutak és az Ikea egész biztosan nyitva lesznek a november 29-i vasárnapon és az azt követő három hétvégén egyaránt. A részletes térképnek köszönhetően azt is kiderül, hogy a legtöbb üzlet és szupermarket átlagosan reggel hét és este tíz között lesz nyitva ebben az időszakban. Kattintson a térképre és csekkolja le, hogy hol érdemes bevásárolnia november utolsó vasárnapján!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta