KARÁCSONY

Ne csesztesse házikedvencét karácsonyi fotókkal

2015. november 26., csütörtök 15:01 |

Bár még csak 2016 július 9-én kerül a hazai mozikba az Illumination Entertainment és a Universal Pictures legújabb, ötödik egész estés animációs filmje, A kis kedvencek titkos élete, a készítők gondoskodnak róla, hogy izgalomban tartsák az első promóvideóval már amúgy is kenyérre kent közönséget. Emlékeznek, ez lesz az a mozifilm, amiből megtudhatjuk, hogy mit művelnek otthon a kutyák, a macskák, vagy a mindig csak közömbösen tollászkodó papagájok, amint kitesszük a lábunkat otthonról. A házikedvencek szürke hétköznapjait egy Hógolyó nevű fehér nyúl fogja rémálommá változtatni a film hivatalos Facebook oldala szerint, és ez volt az első trailer, amivel 2016. egyik legjobban várt filmjévé neveztük ki. Hajtás után pedig megismerkedhet az imént látott karakterek karácsonyi kalandjaival is!

A stáb ezúttal egy külön karácsonyi videót készített az ünnepekre, mellyel többek között a karácsonyi hacukákba öltöztetett háziállatok gazdái elé kívánnak görbe tükröt állítani, másrészt tovább ismerkedhetünk a már bemutatott karakterekkel. A filmet egyébként az a Chris Renauld jegyzi, aki rendezőként közreműködött a Loraxban, a Gru első és második részében, illetve szinkronhangja volt a Minyonoknak is. Rendezőtársa pedig a Gru egykori látványtervezője, a Primetime Emmy-díjas Yarrow Cheney lesz. Minket azonnal karácsonyi hangulatba hozott az ünnepi különkiadás, kattintson a videóra és nézze meg, hogy milyen nevetséges dolgokat is művelünk kedvenceinkkel egy-egy beállított kép kedvéért!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta