KARÁCSONY

Két alapszabály a karácsonyfadíszítéshez

2015. november 24., kedd 09:53

A Daily Mail egy cikkében ad két hasznos tippet Craig Roman, a Dobbies Garden Centres karácsonyfa szakértője ahhoz, hogyan díszítse úgy a karácsonyfáját, hogy az minél fényűzőbben nézzen ki.

A szakértő szerint két dolgot kell szem előtt tartania:

  • amikor elkezdi a fát feldíszíteni, a legnagyobb díszekkel kezdi, először ezeket ossza el arányosan a vastagabb ágakra. Ezt követően helyezze el a finomabb és kisebb díszeket a vékony ágakra, így stílusosan fog kinézni az összkép. Persze ehhez megfelelően dús és szép fenyőt kell választani.
  • Roman másik tanácsa, és egyben személyes gyakorlata, hogy ne cérnával/szalaggal akassza fel a díszeket, hanem dróttal rögzítse őket, így ugyanis pontosan meg tudja határozni, hogyan és merre álljanak a díszek. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy ha kevesebb, de nemes anyagból készült díszt választ, azzal is az érzést fogja erősíteni, hogy sokat költött az ünnepi dekorra.
shutterstock 121151800

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta