KARÁCSONY

Vegyen káromkodó Vincent Vegát a pasijának!

2015. november 23., hétfő 17:05

Nem jut semmi az eszébe, amit a pasijának adhatna? Na jó, legyünk PC-k, adhatja a csajának is, vagy akinek csak akarja ezeket a vicces figurákat, a lényeg, hogy az illető Pulp Fiction-rajongó legyen. A Beeline Creative játékgyártó ugyanis most Quentin Tarantino e legendás filmjének figuráit dobta piacra, ráadásul beszélő kivitelben. A 33 cm-es (pont akkorák mint egy Macbook Pro mérete) figurák extrája a beszéd, 12 ikonikus mondatot képesek kimondani, értelemszerűen angol nyelven.

A Samuel L. Jackson alakította bérgyilkost Jules Winnfieldet öltönyben, pisztollyal és aktatáskával együtt szállítják, a rendező által játszott Jimmie Dimmick fürdőköpenye mellett bögrét is kapott, de mindegyik figuráról elmondható, hogy a karakterének megfelelő ruhával és kiegészítőkkel van ellátva. Az akciófigurák az Amazonról rendelhetőek, darabjuk 61 dollár(17100 Ft), de háromnál már kedvezmény is jár. Nosztalgiaképp szeretettel küldjük a film egyik részletét mindenkinek, aki szereti. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta