KARÁCSONY

Dizájnertélapós képeslappal is kívánhat kellemes karácsonyt!

2014. december 15., hétfő 18:26

Ugye önnek is ismerős a Coca-Cola Mikulása, kamionkaravánja és ünnepi dala? Nos, a Joint London projektjével idén új szintre emelték az italmárka karácsonyi kötődéseit: a szakállas öreg a szokásos piros ruhája helyett luxus divatházak ruháit (is) viseli, miközben kezében továbbra is az ikonikus szomjoltót szorongatja. A Mikulást többek között a Marni, a modelljeit meztelenre vetkőztető, illetve idén ősszel a H&M-mel összeboruló Alexander Wang vagy a Saint Laurent ruháiba öltöztetnék. Ha valami jópofával lepné meg idén a divatrajongó ismerőseit, üdvözlőlapként kinyomtathatja a dizájnerruhába öltöztetett Télapót a designerxsanta.com oldalon.

Kattintson a képre a többiért!
Kattintson a képre a többiért!
Fotó: http://designerxsanta.com/
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta