KARÁCSONY

Már a fejére is aggathat karácsonyfa-díszeket

2014. december 8., hétfő 18:35

„Annyi bizsu van rajta, hogy úgy néz ki, mint egy karácsonyfa" – ugye, hallott már ön is ehhez hasonló kifakadást? Na most nemcsak képletesen öltözhet karácsonyfának az, akinek van rá ingerenciája, hanem tényleg akaszthat karácsonyfa-díszeket a fülébe. Sőt, karácsonyfát is!

Az otthon is könnyen elkészíthető, nagygömbös füldíszt a Claire's-ben találtuk egy rahedli őrületes bizsuval és kiegészítővel egyetemben. 1590 forintért már öné lehet a karácsonyfadísz, 1390 forintért mini karácsonyfát vehet, de ha még jobban rá van hangolódva a karácsonyos poénokra, 2690 forintért egy teljes pulykavacsorát tehet a fejére, filcből.

Mi ez utóbbiért odáig vagyunk, elképesztő jó ötlet – de a gömböket nem értjük. Egyszerűen túl nagyok és annyira nem is viccesek. Önnek hogy tetszik a kínálat? Menő hülyét csinálni magunkból a szeretet ünnepén vagy kínos és gyerekes lázadás az egész?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
382 szavazat 401 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta