KARÁCSONY

Rekord mennyiségű karácsonyi fény ledekből

2014. december 4., csütörtök 18:52

Ausztráliát most már nemcsak azért irigyelheti, mert egy szál pólóban készülhetnek a karácsonyra, hanem azért is, mert mindezt fényárban úszva tehetik meg. Legalábbis azok, akik Canberrában élnek. Ott ugyanis a BBC híre szerint nemrég világrekordot döntöttek több mint egymillió karácsonyi ledfénnyel. A Guinness-rekordként bejegyzett installációt belépőjegy ellenében lehet megtekinteni, a bevétel pedig jótékonysági célokat szolgál: olyan szülőket támogatnak majd belőle, akik gyermeküket bölcsőhalálban veszítették el. A képek alapján a legtöbben szelfizni és új profilképeket készíteni mennek a karácsonyi mesevilágba, ami egészen az ünnepekig látogatható.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta