KARÁCSONY

Van jobb a karácsonyi alsónál: a karácsonyi öltöny

2014. december 3., szerda 20:19

Úgy látszik, van élet a manós cuccokon és a karácsonyi alsónadrágon túl is, az ünnepi mintákat bármeddig lehet fokozni: tessék, itt vannak a karácsonyi öltönyök. Az OppoSuits nevű cég eddig sem épp az átlagos öltönyeiről volt híres, most viszont előállt a karácsonyi kiadással. Van sima karácsonyfás, ami enyhén csomagolópapír jellegű, van karácsonyi pulóverre hajazó változat és van hóemberes-karácsonyfás verzió is, ami leginkább egy pizsamára hasonlít. Az öltönyök 64.95 fontba, azaz nagyjából 25 ezer forintba kerülnek, ami ahhoz képest sok, hogy azért viszonylag korlátozott időszakban tudja hordani, ahhoz képest viszont nem olyan drága, hogy máshol egy extravagáns pulcsi kerül ennyibe. Ön venne az ünnepi vacsorához karácsonyi öltönyt? El tudja képzelni, hogy pasija vagy férje ilyenben jelenik meg a családi buliban? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta