KARÁCSONY

Ha odavan a világűrért, a bolygós díszeket önnek találták ki

2014. december 2., kedd 19:44

Bár a Tescócban és az Auchanokban is kapni egészen normális díszeket, különlegeseket nem igazán, de ha ilyesmire vágyik, szerencsére talál érdekes darabokat a lakberendezési üzletekben, sőt, akár külföldi oldalakon is. Viszont ezek nem lesznek olcsók, arra készüljön. Az alábbi, kézzel készült, üveg bolygószettet (9 bolygó+ a Nap) az Amazonon találtuk, 375 dollárért, ami átváltva kb. 92 500 forint. Az üvegbolygókat a glasssculpture.org művészei készítették, az oldalon talál még további érdekes díszeket is. Persze, megértjük, ha nem szeretne kiadni ennyi pénzt csupán díszekre, viszont ha feltétlenül az univerzumnál maradna, akkor javasoljuk az 50 dolláros (kb. 12 300 forintos) nyakláncot innen, vagy egy tízdarabos pohárszettet innen, bár utóbbi sajnos épp nincs raktáron.

solsys-roll480
Fotó: glasssculpture.org
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta