KARÁCSONY

Látott már kínos csokimikulást? Ez azon is túltesz.

2014. november 30., vasárnap 13:58

Már mutattunk néhány meghökkentő Mikulást, azoban ez túltesz mindenen. Az egyik csokigyártó cég sajátosan gondolkodik az öregről, ábrázolásul szerint ugyanis eléggé odafigyelhet a koleszterinszintjére és a fittségére, vagy iszonyú nehéz a puttonya. De milyen jól bírja a hideget! Még a kabátját sem húzza össze ott a sarkkörön. A tökéletesre kigyúrt Télapó tekintete olyan bambára sikeredett, hogy a szelektív szemétgyűjtést se bízná rá senki, nemhogy listák és megrendelések kezelését. A Mikulást a Müllerben találtuk és 1890 forintba kerül. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
676 szavazat 551 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta