KARÁCSONY

Végre egy tényleg hasznos ötlet, hogy ne szívjon a tűlevelekkel

2014. november 27., csütörtök 10:15

A karácsony egyik legutálatosabb eleme a tűlevél: (különösen a fenyő szanálásakor) szanaszét potyog, az ember széthordja a lakásban úgy, hogy aztán még tavasszal is ki-kiszed a talpából egy-két, a szőnyegben sunyin megbújó darabot. De ezen a télen minden megváltozik, új világ jön: az Obiban ugyanis ráakadtunk az ún. karácsonyfa takaróra. Az 1999 forintos, több színkombinációban kapható megoldásnak nincsenek különleges képességei, pontosan az, aminek látszik: anyagdarab. Leírása szerint ezt tudja: „A karácsonyfa alá terítve hangulatos környezetet teremt (itt jön a lényeg – a szerz.), majd az ünnepek után a fát ebbe csomagolva tárolhatja, szállíthatja. Élő fa esetén a lepotyogott tűleveleket összegyűjti." A karácsonyfa takaróba maximum 250 centis fát csomagolhat. Ön hogyan ügyeskedte ki otthonról a fáját az ünnepek végén? Van valami egyedi, működő ötlete? Írja meg nekünk ide kattintva!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta