KARÁCSONY

Yoko Ono elnyekeregte John Lennon karácsonyi slágerét

2014. november 24., hétfő 18:47

Az idei karácsony jótékonykodós slágerét már megmutattuk, most itt az antisláger is, amit egyenesen John Lennon feleségének, Yoko Onónak köszönhetünk. Tudják, annak Yoko Onónak, aki igazi celebfeleségként állítólag nem csínált semmit a férje mellett, illetve de – fénykorában képes volt a színpadon ülve kötögetni, amíg Lennon fellépett. Na, azóta hívják yokoonózásnak azt, amikor a híres zenészek feleségei indokolatlanul szerepelnek. 

Most Yoko Ono feldolgozta egykori férje Happy Xmas (War is over) című slágerét, amihez a Flaming Lips zenekart is segítségül hívta. Az asszony nem először dolgozott együtt az együttessel,melynek minden dala és performansza annyira pszichedelikus, hogy miután megnéz tőlük bármit, olyan érzése lesz, mintha valami nagyon durva cuccot tolt volna. Miley Cyrussal is rendszeresen dolgoznak, de most Yoko Onónak segítettek elkészíteni ezt a borzalmat, amin a híres feleség semmi mást nem csinál, csak nyekereg, mindezt egy pszichedelikus remixre. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta